Σύλλογος

k team 09

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κ-ΤΕΑΜ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ιδρύθηκε το 2014 με έδρα στη Σαντορίνη και με προδιαγραφές να γίνει το σπίτι για κάθε αθλητή αρχάριο ή έμπειρο, στο χώρο των πολεμικών τεχνών / μαχητικών αθλημάτων, που επιθυμεί να ενταχθεί στην οικογένειά μας.

Ο σύλλογος έχει σαν σκοπό να φέρει σε επαφή με τον αθλητισμό, τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, μέσω των διαφόρων προγραμμάτων του συλλόγου, να τους γνωρίσει τον «μαγικό κόσμο» των μαχητικών αθλημάτων και τα ωφέλη που έχει ο κάθε ένας, με την ενασχόληση του σε αυτά, είτε σωματικά, είτε ψυχικά.

Επίσης έχει την δυνατότητα να προσφέρει ευκαιρίες για διακρίσεις στον κάθε έναν που μπορεί και θέλει να το τολμήσει.

Ο δάσκαλος και οι εκπαιδευτές του συλλόγου έχουν σαν στόχο την σωστή μετάδοση των γνώσεων, για όποιο άθλημα επιλέξει κάποιος να ακολουθήσει, στην αυθεντικότερη μορφή τους με αύρα θετικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα του συλλόγου. Αξίζει να αναφερθεί πως σε κάθε αγωνιστικό στυλ που θα επιλέξει κάποιος να ακολουθήσει, θα του παρέχονται οδηγίες από ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί και ξέρουν τις δυσκολίες που θα συναντήσει κάποιος αθλητής μέσα και έξω από τον αγωνιστικό του χώρο μέχρι να φτάσει στον επιθυμητό στόχο του.

Οι αθλητές του συλλόγου θα έχουν την τιμή και την ευκαιρία να επιτηρούνται για την σωστή πορεία τους και την πρόοδό τους από έμπειρους Δασκάλους με πείρα και ενασχόληση στα μαχητικά αθλήματα 25 και πλέον χρόνων καθώς και στενή παρακολούθηση από διεθνείς μάνατζερ για περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

     


wkf greece PNG2

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • +30 6973 834559
  • info@k-team.gr
  • Εμπορείο, Σαντορίνη

 

logo2